Известие

Collapse
No announcement yet.

Централно заключване на 147 Проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от maptod Покажи съобщение
    След щателна проверка на машинките и цъкалките вътре в тях, установих че са добре. Единственото което остана е релето и модула на централното. И следващия ми въпрос е, някой знае ли къде се намират те? Релето го чувам до цъка някъде в бушонното табло, но за модула не знам.
    Също така имам и един скъсан кабел, който не го знам къде отива? Може ли проблема да е в него? Кабела излиза от един сноп изпод таблото и не знам от къде е прекъснат.
    ОК а провери ли дали ти работят ключетата в машинките за отворена/затворена врата,защото аз съм почти 100% сигурен че проблема е в някоя от двете машинки
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Здрасти. Одеве реших да си разглобявам колата и си пускам радиото но няма ток. Варта ключа няма никой. Ясно акумулатора е паднал... и се зарежда в момента.
      Но установих следното нещо. Немога да си заключа колата сега, освен предните врати. А задните ??? Намерих едни бели врътки на вратата като ги завъртя изцъкват но не заключват... help не ми се иска да е оставя през ноща отключена :s

Comment

Здрасти,
        Белите врътки са за така наречените детски ключалки. Като ги завъртиш неможе да се отварят вратите отвътре а само отвън. За съжаление това е недомислица на вратите на Алфите че неможе да ги заключиш механично. На моята дори на пасажерската врата ключалката е заводски затапена. Единствения начин е да заредиш малко акумулатора колкото да може да заключи, и пак да го свалиш за зареждане.
        Alfa 75 2.5 QV
        Alfa 147 1.9JTD face

Comment

Кофтито е че като ги завъртя изцъкват, но не заключват. отвънка и отвътре се отварят преспокойно.

Comment

Working...
          X